sso

vařič Sous-vide
Status SVC 100

S ponorným vařičem Sous-vide Status SVC 100 připravíte maso jako profesionální kuchař.

3 120 
Dostupnost
skladem 3 ks
u vás již 20.11.2018

Nákup na splátky

Produkt je možné koupit na splátky prostřednictvím společností Essox nebo Cofidis.

  • Popis produktu
  • Foto / video
  • Hodnocení produktu
  • Diskuze
  • Související produkty

Popis produktu

Co je sous-vide?

Sous-vide je termín pocházející z francouzštiny a znamená „pod vakuem“. Při vaření metodou sous-vide jde o šetrné vaření vakuovaných surovin za současného udržování přesné teploty. Využívá ji mnoho profesionálních kuchařů, zejména v dražších restauracích, protože s její pomocí dosáhnou skvělých chutí a hlavně dokonalé šťavnatosti a měkkosti jakéhokoli masa, ryb a zeleniny. Už se vám nestane, že byste svůj hovězí plátek nemohli po uvaření ani ukrojit a rozžvýkat.

Sous-vide spotřebiče byly donedávna k dostání pouze pro použití v profesionálních kuchyních a jejich pořízení bylo samozřejmě nákladné. Nyní ale máte možnost pořídit si sous-vide vařič pro domácí použití za velmi přijatelnou cenu. 

Co potřebujete na sous-vide vaření?

Vzhledem k tomu, že sous-vide vaření spočívá ve vaření vakuově balených potravin, neobejdete se bez těchto věcí:

  • velký hrnec, do kterého se vejde 6-15 litrů vody
  • sous-vide vařič pro ohřev a cirkulaci vody
  • vakuovačka (například Vidia, která má integrovanou váhu, a tak bude vaše vaření o to jednodušší)
SVC100 Sous vide circulator 6
SVC100 Sous vide circulator 6

Jednoduchý ovládací panel

Vařič Sous-vide Status SVC100 je ve své horní části opatřen digitálním ovládacím panelem, který umožňuje nastavit čas a teplotu podle toho, co zrovna vaříte. Čas nebo teplotu snižujete a zvyšujete otáčením kovového regulačního kolečka a zvolenou hodnotu potvrdíte stiskem tlačítka na panelu. Během vaření bude display zobrazovat zbývající čas a aktuální teplotu vody. Po dokončení vaření vás upozorní zvukovým signálem.

SVC100 Sous vide circulator 4
SVC100 Sous vide circulator 4

Jak postupovat při vaření sous-vide

Naplňte hrnec vodou a na jeho okraj připevněte vařič s pomocí přiložené svorky. Nastavte čas a teplotu a potvrďte. Vařič odstartuje ohřev a cirkulaci vody. Než se voda ohřeje na požadovanou teplotu, připravte si suroviny k vaření. Ochuťte je, s pomocí vakuovačky zavakuujte do sáčku a vložte do hrnce. To je vše! Už jen zbývá čekat na signál ohlašující konec vaření.

Hlavní prvky

  • skvělé výsledky jak od profesionálního kuchaře
  • digitální ovládání
  • snadné nastavení teploty a času
  • nastavení teploty s přesností na 0.1 °C
  • určeno pro vaření v 6-15 litrech vody
  • nerezová konstrukce

Obsah balení

  • ponorný vařič Sous Vide Status SVC100
  • návod k obsluze

 

Parametry

Výrobce
Status Innovations
Barva
černá
Časovač
99 hodin
Rozsah teploty
až 90 ˚C
Objem nádoby
až 15 l
Rozměry v mm (V x Š x D)
389 x 69 x 106 mm
Hmotnost
1,18 kg
Záruční doba
24 měsíců
Máte otázky
k danému produktu?
Zeptejte se v diskuzi
Položit otázku

Foto / video

Hodnocení produktu

Zatím nikdo nepřispěl do diskuze, buďte první!
Napište svůj názor
Hodnocení pro vařič Sous-vide | Status SVC 100
Vaše hodnocení
Celkové hodnocení
Napište nám klady a zápory, každý na jeden řádek. Pokud vás však nic nenapadá, můžete nechat políčko prázdné.
Zavřít okno

Diskuze

Máte otázky
k danému produktu?
Zeptejte se v diskuzi
Položit otázku

Informační oznámení: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Souhlasím
###message