###message
Kat. číslo: GELATOPRO1700B

zmrzlinovač Gelato
Pro 1700 Up i-Green černá

Zmrzlinovač Gelato Pro 1700 Up i-Green pro výrobu zmrzliny z kupované i domácí směsi.

Barevné varianty
29 800 
Dostupnost
skladem 1 ks
u vás již 26.7.2024
Doporučeno

Nákup na splátky

Produkt je možné koupit na splátky prostřednictvím společností Essox nebo Cofidis.

Nákup na splátky

Produkt je možné koupit na splátky prostřednictvím společností Essox nebo Cofidis.

Nákup na splátky

Produkt je možné koupit na splátky prostřednictvím společností Essox nebo Cofidis.

Nákup na splátky

Produkt je možné koupit na splátky prostřednictvím společností Essox nebo Cofidis.

Nákup na splátky

Produkt je možné koupit na splátky prostřednictvím společností Essox nebo Cofidis.

Doprava zdarma

Tento produkt vám doručíme zdarma.

Doprava zdarma

Tento produkt vám doručíme zdarma.

Doprava zdarma

Tento produkt vám doručíme zdarma.

Doprava zdarma

Tento produkt vám doručíme zdarma.

Doprava zdarma

Tento produkt vám doručíme zdarma.

  • Popis produktu
  • Foto / video
  • Hodnocení produktu
  • Diskuze
  • Ke stažení

Popis produktu

zmrzlinovač Gelato Pro 1700 Up i-Green

poloprofesionální zmrzlinovač v kompaktní velikosti - 8hodinové chlazení - manuální a automatický program - hliníkové tělo

Gelato Pro 1700 Up i-Green je takový domácí zmrzlinový stánek, ve kterém si opravdu připravíte zmrzlinu jako ze stánku! Během 15-20 minut vyrobí okolo 1 kg zmrzliny, gelata, sorbetu, granity nebo mraženého jogurtu. To je 10-20 porcí! Na výrobu můžete použít zmrzlinovou směs z obchodu a samozřejmě i vlastnoručně připravené směsi z čerstvých surovin (mléka, cukru, vaječných bílků, ořechů, čokolády, ovoce a mnoha dalších oblíbených ingrediencí). Součástí návodu k obsluze je 21 receptů na zmrzliny a sorbety a dva recepty na polevy (čokoládovou a malinovou).

Přístroj nabízí až 8hodinovou funkci chlazení hotové zmrzliny a kromě manuálního programu má i automatický.

Poloprofesionální výrobník zmrzliny Gelato Pro 1700 Up i-Green je dostatečně výkonný pro použití v domácnostech i malých provozech (kavárny, bary, pekárny). Není určený pro neustálé intenzivní nebo celodenní používání.

ROZDÍLY MEZI ZMRZLINOVAČI

65606-titulky-1200x627-800-418-px

TEXTS

65613-fotky-do-shopu-a-clanku-nectverec8

Vítěz testu

Prestižní německý časopis Test Magazin vyhodnotil v roce 2021 výrobník zmrzliny Nemox Gelatissimo Exclusive i-Green jako nejlepší ze šesti porovnávaných přístrojů a udělil mu skóre 93,2 %. Zmrzlinovač zvítězil mimo jiné i proto, že výrobce významně přispěl k řešení globálního oteplování tím, že ve všech svých strojích nahradil chladicí plyn s vysokým potenciálem znečištění novým chladicím plynem s nulovým dopadem na životní prostředí. Tuto technologii využívá i model Gelato Pro 1700 Up, na který se právě díváte. Přístroje mají díky tomuto řešení zároveň efektivnější provoz a nižší spotřebu elektrické energie.

65211-gelato-1700-up-nera-feed-up

Manuální i automatický režim

MANUÁLNÍ REŽIM
Po spuštění režimu začne zmrzlinovač zpracovávat suroviny a je na vás, abyste ho vypnuli, jakmile bude konzistence zmrzliny ideální (to je obvykle po 15-20 minutách). Pokud jej nevypnete, vypne se sám po 90 minutách.

AUTOMATICKÝ REŽIM
Po spuštění režimu začne zmrzlinovač zpracovávat suroviny a automaticky se vypne, jakmile bude konzistence ideální (nebo nejpozději po 45 minutách). Pak se sám přepne do režimu skladování - hotová zmrzlina se bude v přístroji chladit až 8 hodin. Ideální na párty nebo pro bufetové stravování v hotelu.

Mezi programy můžete kdykoli přepínat.

65607-fotky-do-shopu-a-clanku-nectverec5

8hodinové skladování

Zmrzlinovač si sám kontroluje hustotu zmrzliny.

  • Jakmile je hustota dostatečná, vypne chlazení a zastaví míchací lopatku.
  • Naopak jakmile se hustota sníží (zmrzlina začne povolovat), chlazení i lopatka se opět aktivují.

Tímto způsobem se udržuje správná konzistence a teplota zmrzliny až 8 hodin.

65610-fotky-do-shopu-a-clanku-nectverec7

Hliníkové tělo odolné proti poškrábání

Hliníkové bylo navrženo jedním z nejznámějších designérů v sektoru domácích potřeb. Odolnost je zvýšená povrchovou úpravou proti poškrábání.

65608-fotky-do-shopu-a-clanku-nectverec1

Jak vyrobit zmrzlinu?

  1. Sestavte výrobník dle návodu – je to snadné! Zmrzlinu můžete vyrábět buď v pevné nádobě, která je neoddělitelnou součástí výrobníku, nebo vyjímatelné nádobě. Záleží na tom, co je pro vás pohodlnější.
  2. Předchlaďte zmrzlinovač po dobu 5 minut (zapněte přístroj a stiskněte tlačítko chlazení).
  3. Nalijte směs (kupovanou nebo domácí).
    • směs musí být předem připravená/ smíchaná v jiné nádobě a teprve pak nalita do výrobníku
    • směs může obsahovat i malé kousky ovoce nebo oříšků; kousky čokolády je lepší přidat až v posledních 5 minutách
    • doporučená teplota směsi/ surovin pro dosažení co nejlepšího výsledku je 5-20 °C (nikdy nevkládejte suroviny, jejichž teplota přesahuje 25 °C)
    • maximální kapacita výrobníku je 0,8-1 kg; naplňte nádobu maximálně z poloviny, aby se směs dobře zpracovala a nepřetekla
    • pokud je součástí receptu alkohol, přidejte ho až ke konci výrobního procesu, aby neprodlužoval chlazení
    • z ovoce, které přidáváte do směsi, nezapomeňte vyjmout pecky, odstranit tvrdou kůru
  4. Nasaďte víko. Otočte diskem pro regulaci přívodu vzduchu do požadované polohy.
  5. Podle potřeby aktivujte buď manuální, nebo automatický program.
  6. Pokud jste použili manuální program, zastavte přístroj, jakmile zmrzlina dosáhne požadované konzistence (trvá to 15-20 minut). Pokud jste použili automatický, nemusíte se o nic starat - přístroj se vypne sám a přepne do režimu skladování (chlazení hotové zmrzliny).
  7. Zmrzlinu můžete nechat v uzavřeném výrobníku až 8 hodin po ukončení výroby (v případě aktivace automatického režimu). Pokud jste vyráběli zmrzlinu pomocí manuálního režimu, může zůstat ve výrobníku 10-20 minut, pak je třeba zmrzlinu servírovat nebo přendat do čisté uzavíratelné nádoby a uložit do mrazáku. V mrazáku vydrží 1-2 týdny, delší skladování má negativní vliv na chuť.
  8. Zmrzlinu je nejlepší podávat ve vychlazeném nádobí.
     
65214-gelato-1700-up-nero-con-gelato

Co je ještě důležité?

  • Poté, co si výrobník zmrzliny přinesete domů, nebo po jakémkoli pohybu, při kterém byl převrácen, ho nechte stát na rovném povrchu nejméně 12 hodin.
  • Všechny díly, které přijdou do kontaktu se zmrzlinou, je důležité mít před výrobou zmrzliny hygienicky čisté.
  • Během provozu musí být okolo přístroje nejméně 20 cm volného prostoru, aby vzduch mohl volně cirkulovat. Před ventilačními otvory nesmí stát žádné překážky. Odtud bude při výrobě zmrzliny proudit horký vzduch – je to známkou účinného chlazení.
  • Kolísání rychlosti a hlučnosti během provozu je normální, není známkou vady ani poruchy.
  • Po každém zastavení přístroje počkejte cca 10 minut, než jej znovu zapnete. Platí to pro záměrné zastavení, ale i pro zastavení v případě výpadku elektrického proudu.
65609-fotky-do-shopu-a-clanku-nectverec6

Jak se výrobník zmrzliny čistí?

Vyjímatelnou nádobu, lopatky, víko, zajišťovací knoflík, ochranný kroužek, špachtli a odměrku můžete mýt ručně pod teplou tekoucí vodou s pomocí saponátu nebo v myčce nádobí za použití programu s nízkou teplotou. Vysoká teplota by mohla deformovat díly. Samotný přístroj s vnitřní nádobou otřete pomocí navlhčeného hadříku. Při čištění vnitřní nádoby přístroj neotáčejte. Na její vyčištění použijte houbičku.

Video: výroba zmrzliny

hlavní prvky

  • snadné používání, jednoduché ovládání
  • manuální i automatický režim
  • až 1 kg (respektive 1,5 l) zmrzliny do 15-20 minut
  • zmrzlina, sorbet, granita, gelato, mražený jogurt
  • z kupované nebo domácí směsi
  • až 8hodinové skladování (chlazení) hotové zmrzliny
  • snadná údržba - vhodné i do myčky na program s nízkou teplotou
  • šetrné k životnímu prostředí
  • hliníkové tělo s ochranou proti poškrábání
  • poloprofesionální přístroj vhodný i pro použití v menších provozech

Příklad receptu, který se zmrzlinovačem připravíte

65614-900-x-600

VANILKOVÁ ZMRZLINA

100 g krupicového cukru
4 vaječné žloutky
250 ml mléka
250 ml tučné smetany
1 a 1/2 čajové lžičky vanilkové esence

Žloutky vyšlehejte s cukrem a následně za stálého šlehání přilijte mléko, které jste předtím přivedli k bodu varu. Krém přelijte do hrnce a za stálého míchání dřevěnou měchačkou ho vařte na mírném ohni, dokud nezhoustne a nepřichytí se k měchačce. Následně krém nechte zcela vychladnout a vmíchejte smetanu a vanilkovou esenci. Hotovou směs nalijte do výrobníku zmrzliny a spusťte jej na cca 20 minut.

obsah balení

  • motorová část s neodnímatelnou vnitřní nádobou
  • nerezová vyjímatelná nádoba
  • míchací lopatka pro použití v pevné nádobě
  • míchací lopatka pro použití ve vyjímatelné nádobě
  • zajišťovací knoflík lopatek
  • ochranný kroužek
  • průhledný kryt s diskem pro regulaci přívodu vzduchu
  • špachtle pro práci se zmrzlinou
  • odměrka

Parametry

Výrobce
Nemox
Barva
černá
Země původu
Itálie
Min. množství surovin
0,4 - 0,5 kg
Max. množství surovin
0,8 - 1 kg
Max. objem vyrobené zmrzliny
1,5 l za cyklus
Doba přípravy
15 - 20 minut
Materiál
plast ABS
Materiál nádoby
Nerezová ocel
Objem nádoby
1,7 l
Ovládání
manuální
Počet otáček
30 ot./min
Výkon
140 W
Napětí
220 - 240 V
Frekvence
50 - 60 Hz
Rozměry v mm (V x Š x D)
270 x 380 x 220 mm
Hmotnost (kg)
10,9 kg
Záruční doba
24 měsíců
Máte otázky
k danému produktu?
Zeptejte se v diskuzi
Položit otázku

Foto / video

Hodnocení produktu

Zatím nikdo nepřispěl do diskuze, buďte první!
Napište svůj názor
Hodnocení pro zmrzlinovač Gelato | Pro 1700 Up i-Green
Vaše hodnocení
Celkové hodnocení
Zavřít okno

Diskuze

Máte otázky
k danému produktu?
Zeptejte se v diskuzi
Položit otázku

Informační oznámení: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.