Všechny plně nastavitelné programy nabízí možnost upéct si chléb přesně podle vašich přestav. Různé druhy mouky mají specifickou charakteristiku a vyžadují různou dobu pečení a kynutí. Domácí pekárna značky SANA nabízí 7 základních programů. Můžete si je ale velice snadno upravit. Tím, že je upravíte a uložíte, vytvoříte vlastní, nové programy. Možnosti jsou tedy nekonečné. Můžete péct chléb bílý, celozrnný i bezlepkový.
domácí pekárna
Sana Basic
Domácí pekárna Sana Basic s teflonovou pečicí nádobou. Ideální pro kváskové pečení!
Pšenice setá Bio 1 kg
Pšenice setá Bio PROBIO v té nejkvalitnější podobě s obilným klíčkem.
- Bio kvalita
- Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%
- Obsahuje lepek
Pečeme a vaříme s Reissovými
Praktická kuchařka k domácí pekárně Sana s tradičními recepty bez chemie.
- Autor: Ota a Petra Reissovi
- Počet stran: 56
- Formát: B5
- Rok vydání: 2013
kuchyňská váha Sana EK9140K
Jednoduchá digitální váha Sana v elegantním černém provedení.
- LED displej
- přesné vážení do 5 kg (11 liber)
- měření objemu vody
- měření objemu mléka
- metrické a imperiální měrné jednotky
- funkce vynulování
- zapnutí dotykem
- automatické vypnutí po 2 minutách nepoužívání
- Napájení: 3x AAA baterie
- Barevné provedení: černá
- Rozměry: 160 x 19 x 210
- Hmotnost: 375 g
Nákup na splátky
Produkt je možné koupit na splátky prostřednictvím společností Essox nebo Cofidis.
Doživotní servis zdarma
I po uplynutí záruční doby jsou veškeré servisní práce zdarma - zákazník hradí pouze náhradní díly nutné k opravě.
Popis produktu
Chytrá domácí pekárna Sana Smart Bread Maker (Základní)
Multifunkční pekárna Sana Bread Maker je specialistou na kváskový chléb.
Chytrá domácí pekárna Sana Smart Bread Maker je výsledkem dvaceti let zkušeností s pečením chleba. Vyvinuli jsme jedinečnou multifunkční domácí pekárnu, která je podle nás nejlepší na trhu. Není to jen prázdné tvrzení - jen se podívejte, co všechno umí. Je dostupná ve třech verzích - základní, standardní a exkluzivní. Přístroj samotný je stejný ve všech třech verzích, liší se pouze příslušenstvím.
Obsahem příslušenství varianty Basic je teflonová pečicí nádoba, teflonové hnětače a měrka na suroviny. V případě zájmu si můžete další příslušenství (např. skleněné úsporné pokličky, jehlový teploměr, bagetovač, sadu na tempeh atd.) dokoupit samostatně.
Plně nastavitelné programy
Programovatelná technologie
Multifunkční pekárna SANA má dva paměťové čipy a jejich software může být snadno aktualizován. To znamená, že si můžete nahrát nové programy, které vývojáři v budoucnu představí, a uložit si ty, které používáte nejčastěji. Elektronické „srdce“ pekárny je vyrobeno v Evropě a nenajdete ho v žádné jiné pekárně. Umožňuje nejen aktualizaci, ale i volbu vlastních časů a teplot pečení. To představuje neomezovanou flexibilitu oproti jiným pekárnám na trhu, které mají většinou pouze přednastavené programy.
Hnětací háky a automatické zpracování těsta
Některé pekárny nabízí sklápěcí hnětací háky nebo automatické přidávání semínek a ořechů. Pekárna Sana Smart nabízí mnohem jednodušší řešení:
- Vysokorychlostní hnětení, díky kterému bude těsto uhněteno za tři minuty!
- Hnětací háky je možné ihned po uhnětení vyndat z pekárny a tím se vyhnout jejich vytrhávání až z upečeného chleba.
- Automatické přidávání je zbytečnou funkcí navíc, která akorát zvyšuje cenu pekárny. S pekárnou Sana můžete nasypat ořechy a semínka přímo na chléb ručně – prostor na to máte po ukončení 3minutového hnětení.
Vícestupňové kynutí
Vícestupňové kynutí vám umožní nastavit dva různé časy a teploty kynutí. Jednou z výhod tohoto nastavení je, že si můžete snadno připravit domácí kvásek, kterému vícestupňové kynutí vyhovuje nejvíce (kvůli zlepšení jeho kvality a tím i lepší chuti chleba). Získáte ten nejlepší kvásek, jaký můžete mít.
Všestrannost domácí pekárny Sana bread maker
Tempeh a Natto
Tempeh je tradiční indonéský pokrm, který je znám svými příznivými účinky na zdraví stejně jako svou unikátní oříškovo-houbovou chutí. Obvykle se vyrábí ze sojových bobů, ale může se připravovat z mnoha jiných surovin, například z fazolí, slunečnicových semínek, arašídů, hrášku, rýže a obilí. Dříve byl znám hlavně mezi vegetariány a vegany, ale nyní se stává stále populárnější a rozšířenější součástí jídelníčku mnoha lidí. Pekárna Sana ve variantě Exclusive má všechno proto, abyste si mohli vyrábět tempeh doma!
Domácí jogurt
Už jste někdy slyšeli pojem „funkční“ potraviny? Jedná se o potraviny, které jsou obohaceny o cenné přídavné látky, ať už přírodní nebo umělé. Nejběžnější funkční potravinou je jogurt, který v sobě přirozeně obsahuje probiotické bakteriální kultury (Lactobacillus a Bifidobakterie). Jelikož tyto kultury upravují trávení a pomáhají předcházet vzniku rakoviny tlustého střeva, je jogurt považován za superpotravinu, kterou bychom měli konzumovat každý den. S pekárnou Sana si snadno vyrobíte vlastní domácí jogurt, a to díky programu fermentace.
Džem, čaj a pyré
Většina domácích pekáren umí vyrábět také džem, ale tuto funkci většina uživatelů nikdy nepoužije. Je to škoda, protože je to tak jednoduché, že lidé, kteří tuto metodu již vyzkoušeli, se už nevrátili k tradičnímu postupu výroby džemu. Vše, co musíte udělat, je dát všechny suroviny do pečicí nádoby, nastavit program, zapnout pekárnu a vrátit se později k čerstvě připravenému hotovému džemu. Pekárna džem uvaří a umíchá za vás a vy si tak ušetříte spoustu špinavého nádobí. Tento program umí rovněž vyrobit sádlo, škvarky, želé, pečený čaj a pyré.
Domácí chléb
Existuje mnoho důvodů pro přípravu domácího chleba, ale tím hlavním je to, že si můžete sami zvolit, co do něj dáte a také to, že domácí chleba chutná mnohem lépe než ten z obchodu. Neobsahuje žádná aditiva ani éčka, která běžně najdete v chlebu ze supermarketu, a také žádné zbytky starého pečiva, tak jak je to běžné u průmyslově pečeného chleba. Chleba, jenž je upečen z kvásku (a ne z kvasnic), má lepší chuť, vůni a je také mnohem zdravější. S pekárnou Sana máte neomezené možnosti, můžete si upéct chléb doslova podle jakéhokoli receptu.
Maso a ryby
Domácí pekárna Sana Smart Bread Maker se hodí nejen pro přípravu domácího chleba, nabízí také možnost nízkoteplotního pečení masa a ryb. Maso a ryby, které připravíte v domácí pekárně Sana Smart Bread Maker, jsou chutné a šťavnaté, což se o přípravě v běžné troubě vždy říct nedá. Vyzkoušejte třeba pomalu pečená kachní prsa! Použitím skleněných pokliček zkrátíte čas pečení a dodáte masu mimořádnou měkkost a šťavnatost.
Amasaké
Amasaké je hutný a krémový tradiční japonský dezert, který se vyrábí z fermentovaného obilí. Je velmi populární u lidí, kteří se zabývají makrobiotickou výživou, ale chutnat bude komukoli. Neobsahuje žádný rafinovaný cukr ani sladidla, svou sladkou chuť získává během přirozeného fermentačního procesu, kdy dochází ke štěpení polysacharidů. Když tento dezert ochutnáte poprvé, určitě si pomyslíte, že je slazený, ale ta sladká chuť je opravdu přírodní. S výrobou amasaké vám opět pomůže program fermentace.
Hlavní prvky
- Design z nerezové oceli
- Programovatelná technologie
- Plně nastavitelné programy
- Vícefázové kynutí
- Pečení při nízké teplotě
- Pasterizace
- Šetří čas a energii
- Snadno se používá
- Odolná
Obsah balení
- domácí pekárna Sana
- teflonová pečící nádoba
- teflonové hnětače
- měrky na suroviny
Parametry
- Výrobce
- Sana
- Barva
- Nerezová ocel
- Země původu
- EU / China
- Rozsah teploty
- 20 - 230 ˚C
- Materiál pekáče/hnětačů
- teflon
- Počet programů
- 7
- Počet hnětačů
- 2 ks
- Váha chleba
- 500 - 1.700 g
- Rozměry v cm (V x Š x D)
- 30 x 40 x 22,5 cm
- Hmotnost (kg)
- 10 kg
- Záruční doba
- 24 měsíců
k danému produktu?
Diskuze
k danému produktu?
Lze k Vasi domaci pekárně Basic dokoupit nerezovou pecici nádobu? Diky!
Veronika Andrlova
včera mi dorazila pekárna. Dnes jsem dala péci první chleba. Nemám dosud kvásek, proto jsem použila instantní droždí. Prosím o informaci, jak mám nastavit míru vypečení kůrky na chlebu. Chleba sice vykynul a upekl se, ale i po dopékání na 180 C, je stále světlý.
Děkuji
S pozdravem,
Zajímá mně zejména :Jsou hnětací háky,upevněny v kovovém ,či v plastovém úchytu.nebo v jakém ?
A zdali jde hnětat i tuhá,celozrnná těsta
Děkuji za info,nikde jsem se nedočetla,je to podstatné.
mám pár otázek : 1.)dá se před připravit těsto a následně upéct třeba 5 chlebu po sobě??
2.) Jaká je spotřeba energie ?.
upéci větší počet chlebů za sebou možné je. Pekárna však není určena pro komerční provoz.
Max. příkon pekárny je 815 W. Spotřeba enrgie se pohybuje v jednotkách korun v závislosti na teplotě a době pečení (1-4 Kč).