Tempeh starter 20 g
Vysoce kvalitní startér pro výrobu tempehu pro vynikající výsledky.
Popis produktu
Živá kultura na výrobu tempeh sýru
Složení: rýžová mouka, Rhizopus oligosporus culture.
Použití: 150 g sójových bobů namočte přes noc, uvařte a vodu slijte. Uvařené boby nechte proschnout a poté naočkujte 0,5 g kultury. Vytvarujte do požadovaného tvaru a nechte zrát ve sterilní prostředí při 28 °C po dobu 24 hodin.
SKLADUJTE V CHLADU! Při pravidelném používání uchovávejte v ledničce. Pro dlouhodobé uchování můžete zamrazit.
Vydatnost balení: 20 g balení = 6 kg sóji = cca 10 kg tempehu
Parametry
- Výrobce
- Sana
- Země původu
- Indonézie
- Hmotnost balení
- 20 g
k danému produktu?
Diskuze
k danému produktu?
termín dodání je bohužel v tuto chvíli neznámý.
S pozdravem,