sada pro marinování
Status Provac 360
Vakuová nádoba (2 l) a hadička na marinování pro vakuovačky Status Provac 360 a Vidia VVS-001.
Popis produktu
marinování s vakuovačkou Status Provac 360 a Vidia VVS-001
Sada pro marinování obsahuje dvoulitrovou vakuovou nádobu a připojovací hadičku. Je určena na marinování s vakuovačkami Status Provac 360 a Vidia VVS-001. Program marinování trvá 18 nebo 20 minut a připraví maso stejně kvalitně, jako byste ho nechali marinovat přes noc v lednici.
Použití s vakuovačkou Status Provac 360: Jednoduše vložte maso i marinádu do nádoby, zavřete ji vakuovým víčkem a připojte hadičkou k vakuovačce Status Provac 360. Zmáčknutím funkce marinování proběhne pět vakuových cyklů, během kterých se maso roztáhne a opět smrští. Tím do sebe maso mnohem rychleji marinádu vstřebá. Program trvá 18 minut.
Použití s vakuovačkou Vidia VVS-001: Stejně jako v předchozím případě vložte maso i s marinádou do nádoby, přiložte víčko a hadičkou propojte nádobu s vakuovačkou Vidia. Stisknutím a podržením tlačítka VACCUM MARINATE aktivujete program marinování (indikátor svítí). Během následujících 20 minut bude podtlak v nádobě střídavě růst a klesat a díky tomu marináda snadno pronikne do masa.
Obsah balení:
- vakuová nádoba 2l
- vakuovací hadička
Poznámka k oběma vakuovačkám: Automatický program marinování lze aktivovat pouze za použití 2litrové nádoby, která je součástí tohoto setu. Nelze spustit za použití jiných nádob Status (mají jiný ventil a často i jiný objem).
Vakuovačka Provac 360 na obrázku je pouze ilustrativní a není součástí balení.
Parametry
- Výrobce
- Status Innovations
k danému produktu?
Diskuze
k danému produktu?
vakuované čerstvé maso má dle výrobce trvanlivost 6 dní. Marinované na tom bude podobně, možná vydrží o něco déle.
S pozdravem,